Palvelutalo Tilhilä

Palvelutalo Tilhilä tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa vanhuksille ja muille apua tarvitseville.

Palvelutalo Tilhilä

Palvelutalo Tilhilä on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 25 paikkaa. Palvelutalo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa. Palvelutalossa on oma keittiö ja kokki. Siivouksen ostamme Annukan koti- ja siivouspalvelulta. Toimintaa ohjaavia arvoja ovat kodinomaisuus, turvallisuus, yksilöllisyys ja omatoimisuuden tukeminen.

Talossa on 20 vuokrahuoneistoa. Huoneista 16 kpl on 40 m², kolme kpl 50 m² sekä yksi 20 m² huoneisto. Huoneistoissa on keittiö sekä WC/kylpyhuone. Kukin asukas saa kalustaa huoneiston oman näköisekseen. Asunnon vuokraan on mahdollisuus hakea KELA:n asumistukea.

Nilsiän Vanhustensuoja ry:n palvelutalo Tilhilällä on puitesopimus Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan kanssa. Palvelutaloon hakeudutaan ottamalla yhteyttä asuinkunnan vanhusten palveluohjaukseen, joka arvioi henkilön hoivan tarpeen. Mikäli tehostetun hoivan tarve todetaan, kunta/ kaupunki myöntää maksusitoumuksen tai palvelusetelin, jolla pääsee palvelun piiriin. Useimmiten palveluun on jonoa ja asukkaat pääsevät Tilhilän palvelutaloon, kun paikka vapautuu ja mahdollistuu.

Tilhilän esite (PDF)

Tilhilän omavalvontasuunnitelma (PDF)

Oiva